DSCN2544

Oferim servicii rapide si eficiente, bazate pe cele mai inalte standarde tehnologice

Stadtler Trans este o companie ce activeaza in domeniul serviciile de transport international din anul 2013, care s-a dezvoltat in ultimii ani oferind servicii de inalt profesionalism si atasament pentru nevoile clientilor.

Personalul nostru dispune de toate atestatele si certificarile necesare, o vasta experienta in ceea ce priveste transportul international rutier acordand atentie fiecarui detaliu pentru o colaborare de succes.

Pentru o oferta personalizata privind serviciile noastre, folositi formularul de contact, iar raspunsul va veni cu promtitudine, in cel mai scurt timp.

VALORILE COMPANIEI

Incurajam personalul nostru in dezvoltarea competentelor profesionale. Cea mai mare preocupare a noastra se afla in garantarea protectiei atat a personalului cat si a marfii transportate.

Prin furnizarea unor servicii rapide si eficiente, bazate pe cele mai inalte standarde tehnologice disponibile, consideram ca aducem o contributie decisiva la succesul partenerilor nostri.

Va oferim o varietatea de servicii logistice, inclusiv acele extra speciale care permit clientilor nostri sa se poata concentra pe activitatea lor principala.

Servicii de transport 24h din 24h. Raspundem non-stop la toate solicitarile clientilor, cu toate serviciile pe care firma noastra le ofera.